Wij hebben jouw hulp nodig

Er zijn momenteel 120 gezinnen die wij helpen en die door het OCMW begeleid worden. Zij krijgen een officieel attest om een voedselpakket te mogen afhalen.

Wij garanderen dat de mensen die wij helpen écht in nood zijn. Uw giften worden  heel goed besteed, daar mag u niet aan twijfelen!

Wij weten niet wat ons te wachten staat de komende tijd en jaren. De materiële hulp van het Europees hulpfonds bouwt af en zal stoppen. Wij helpen steeds meer gezinnen en de prijzen voor aankoop van goederen blijven stijgen. We moeten zelf een stevige buffer reserves opbouwen. Vorig jaar 2022 kregen we nog 1844l melk van het E Hulpfonds dit nog 690l

Wij helpen nu gezinnen die het niet voor mogelijk gehouden hebben dat ze ooit een voedselpakket nodig zouden hebben. 

Financiële steun is meer dan welkom.

Zit je zelf in de miserie, zet de stap en neem contact op met het OCMW. Zij kunnen helpen om niet verder weg te zinken.

Is de stap om naar het OCMW te gaan te hoog, kun je opnieuw rechtstreeks naar ons komen, wij vergezellen je om die stap te zetten.

Onze cliënten hebben naast voedsel nood aan onderhouds- en toiletartikelen en die zijn duur. Wij deden een bevraging bij onze cliënten tijdens de zomer. We gaan vanaf nu meerdere keren per jaar non-food artikelen meegeven.

Overschot van luierbroekjes/pampers mogen steeds binnengebracht worden. Eenmaal per maand delen we luierbroekjes uit.

We hebben vorig jaar 152 Kerstpakketten gemaakt die met hulp  van de medewerkers van het OCMW aan huis worden afgeleverd, de anderen worden afgehaald.

Wij hebben geen opslagruimte voor kleding, deze is allemaal welkom in het 'Open Poortje' in de Kerkstraat 19 of telefonisch op 0492/77 12 83.

Kleding en stoffen, die niet meer herbruikbaar zijn, mogen ook afgegeven worden maar met vermelding 'versleten’. Die stock wordt afgehaald en er wordt een kleine vergoeding voor gegeven. De opbrengst van tweedehandskleding en niet-bruikbare stock komt de werking van het Open Poortje ten goede.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x