Oproep naar financiële steun

Er zijn momenteel  (midden oktober 2022) meer dan 115  gezinnen die wij helpen en die door het OCMW begeleid worden. Zij krijgen een officieel attest om een voedselpakket te mogen afhalen. 

Wij garanderen dat de mensen die wij helpen, écht in nood zijn! Uw giften worden gegarandeerd heel goed besteed! Daar mag u zeker niet aan twijfelen! 

Wij helpen nu gezinnen die het niet voor mogelijk gehouden hebben dat ze  ooit een voedselpakket nodig zouden hebben. Zit je zelf in de miserie, zet de stap en neem contact op met het OCMW. Zij kunnen helpen om niet verder weg te zinken. Is de stap om naar het OCMW te gaan te hoog kun je opnieuw rechtstreeks naar ons komen, wij vergezellen je om die stap te zetten.

Onze cliënten hebben naast voedsel nood aan onderhouds- en toiletartikelen en die zijn duur. Wij deden een bevraging bij onze cliënten in de zomer 2021 . We gaan vanaf nu meerdere keren per jaar non-food artikelen meegeven.

We hebben op dit moment minder baby's en peuters maar luierbroekjes mag je nog steeds binnenbrengen. Eenmaal per maand delen we luierbroekjes uit.

We  zullen dit jaar een 160 kerstpakketten klaarmaken  die met de hulp van de  medewerkers van het OCMW aan huis worden afgeleverd.

Oproep naar financiële steun
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x