Oproep naar steun

Storten

Zonder fiscaal attest kan het rechtstreeks op de rekening van de Sint-Vincentiusvereniging Lummen: BE33 2350 0665 7646.

Met fiscaal attest kan je storten op: BE02 3100 3593 3940 van Sint-Vincentius Nationale Raad (Kleine Wijngaardstraat 179, 1160 Brussel). Goed vermelden: voor conferentie Lummen nr. 633 !

Leveren van goederen

Wij helpen momenteel bijna 90 hulpbehoevende gezinnen, die door het OCMW begeleid worden. Zij krijgen een officieel attest om een voedselpakket te mogen afhalen. 

Wij garanderen dat de mensen die wij helpen, echt in nood zijn! Uw giften zijn heel belangrijk omdat wij geen vaste inkomsten hebben. Alles dient te komen van giften. 

De materiële hulp van het Europees hulpfonds loopt nog steeds stroef.  We horen steeds luider de klok luiden dat die hulp zal stopgezet worden in de nabije toekomst. We moeten  reserves  opbouwen.

We weten niet wat ons te wachten staat in 2021. De hulpvraag blijft stijgen. Door Corona is het ophalen van goederen in onze warenhuizen nog steeds gereduceerd.

Overschot van luierbroekjes/pampers  mogen steeds binnengebracht worden.  Wij geven 1 maal per maand luierbroekjes mee  en het aantal kleine kinderen in de gezinnen die we helpen is nog steeds groot.

Door Corona mogen de gezinnen om de 2 weken een voedselpakket komen afhalen. Normaal 1 maal per week.

Een aantal pakketten worden aan huis geleverd.

We maken ieder jaar 130 kerstpakketten die grotendeels door de medewerkers van het OCMW aan huis worden afgeleverd.

 

Oproep naar steun

Meer items

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x